Over Coupe Chique

Over Coupe Chique

Als kind vroeg ik aan de Sint barbiepoppen. Niet om mee te spelen, maar om hun haren te knippen. In mijn pubertijd kreeg ik plots weelderige krullen en deed niet anders dan deze volledig stijl brushen of opsteken.

Regelmatig kwam mijn buurmeisje langs: “Nathalie, wil jij mijn haar opsteken? Ik ga uit vanavond … ” Even later schreef ik me in voor de Academie Verbist.

Na 3 jaar zweten en zwoegen behaalde ik mijn diploma met grote onderscheiding. Fier dat ik was! Meteen na mijn studies ging ik aan de slag bij Hairstyling in Schilde, waar ik ongelooflijk veel ervaring mocht opdoen in een kwalitatief kader.

Maar ik had een droom: TV, showbizz … dat leek mij een fantastiche job! Enkele jaren later ben ik terechtgekomen in De Cliént Antwerpen en er ging een hele wereld voor me open. Als verantwoordelijke voor extensions leerde ik ook die knepen van het vak.

Zodra ik van school af was had ik meteen een bijberoep als kapster aan huis. Met de jaren was dit zodanig uitgebreid dat de combinatie niet langer haalbaar was. Na mijn carrière bij De Cliént werd ik voltijds kapster aan huis.

Ondertussen ben ik zelf getrouwd en mijn huwelijk was zo’n fantastische belevenis dat ik besloten heb ook andere mensen hierbij te helpen. Ik had namelijk mijn diploma van bruid- suite- & gelegenheidskapsels al veel langer op zak , dus waarom niet een cursus bijnemen voor de make-up. Ook deze cursus werd met vrucht beëindigd! En eerlijk … ik vind het elke keer opnieuw zalig om deel uit te maken van de gelukkigste dag van hun leven!

Mogelijkheden

  • Bruid
  • Suite
  • Kapster aan huis
  • Gelegenheidskapsels