Over Coupe Chique

Over Coupe Chique

Als kind zat het coifferen al in mijn vingers! Alle poppen/barbie’s/vriendinnetjes en buurmeisjes moesten eraan geloven.

Toen ik 15 jaar was schreef ik me in voor de Academie Verbist. Na 3 jaar privéschool behaalde ik mijn diploma met grote onderscheiding.

Maar ik had een droom: TV, showbizz … dat leek mij een fantastiche job! Even later ben ik terechtgekomen in De Cliént Antwerpen en er ging een hele wereld voor me open. Als verantwoordelijke voor extensions leerde ik ook die knepen van het vak.

Zodra ik van school af was had ik meteen een bijberoep als kapster aan huis. Met de jaren was dit zodanig uitgebreid dat de combinatie niet langer haalbaar was. Na mijn carrière bij De Cliént werd ik voltijds kapster aan huis.

In 2012 tijdens de zwangerschap van mijn eerste kindje is er bijkomend een klein kapsalon ontstaan bij mij thuis. Zo kon ik aan huis en thuis combineren.

Uiteindelijk, na 2 kindjes en een verhuis, op 8/10/2018, heb ik een prachtig pand geopend ter hoogte van Grobbendonkseweg 37 te Nijlen. Hier zit ik definitief op mijn plek en dat voelen de klanten maar al te goed! De rust, de ruimte, de passie voor het vak,… alles is hier aanwezig !

Dit neemt niet weg dat ik nog steeds een enorme liefde heb voor bruid-, suite-, gelegenheidskapsels en make-up. Daarom is de zaak op zaterdag gesloten voor dagdagelijkse behandelingen, zodat ik de vrijheid heb om eender waar en wanneer bruiloften te verzorgen! Dit kan op thuislocatie of verplaatsing en op alle mogelijke uren.

Mogelijkheden

  • Bruidkapsels & Make-up
  • Suitekapsels & Make-up
  • Gelegenheidskapsels & Make-up
  • Kapsalon ‘Coupe Chique’